Zagęszczony produkt owsiany do gotowania i pieczenia bez dodatku cukrów BIO 200ml
                                                                Wysyłka w:
                                                                48 godzin
                                                                Darmowa dostawa już od 250zł
                                                            
                                                                                                            
                 Opis
                Opis
            
        Zagęszczony produkt owsiany do gotowania i pieczenia bez dodatku cukrów BIO 200ml
Śmietanka owsiana to produkt w 100% roślinny. Stanowi doskonałą alternatywę dla śmietany produkowanej z mleka pochodzenia zwierzęcego. Można ją stosować jako dodatek do potraw i przygotowywania deserów.
Składniki:
Woda, olej słonecznikowy* (7%), pełnoziarnista mąka owsiana* (6%) zagęszczacz: guma ksantanowa, sól morska.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE-003
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu | 83kcal 343kJ | 
| Tłuszcz, w tym: | 7,3g | 
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9g | 
| - kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 1,7g | 
| - kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 4,5g | 
| Węglowodany, w tym: | 3,4g | 
| - cukry | 0g | 
| Błonnik | 0,4g | 
| Białko | 0,7g | 
| Sól | 0,10g | 
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać gluten.
Kraj produkcji:
Niemcy
                 Informacje dodatkowe
                Informacje dodatkowe
            
        certyfikat BIO
            
                 Opinie o produkcie (0)
                Opinie o produkcie (0)
            
            Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
 Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
         
                             
             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                    