Bezglutenowy bułki hamburgerowe bez skrobi pszennej 200g

Opis
Bezglutenowy bułki hamburgerowe bez skrobi pszennej 200g
Bułki są miękkie, obsypane sezamem i pozostają świeże na długo. Stanowią idealną bazę do przygotowania domowych hamburgerów w takimi dodatkami, jakie lubimy. Zawierają dużą ilość błonnika pokarmowego oraz inuliny-naturalnego probiotyku wspomagającego układ trawienny.
Produkt nie zawiera glutenu, skrobi pszennej, mleka, jaj, czekolady oraz soi.
W opakowaniu znajdują się 3 bułki.
Składniki:
Woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, dekstroza, drożdże piekarskie, olej roślinny (rzepakowy), błonnik pokarmowy, cukier, białko grochowe, inulina, sól, substancja zagęszczająca: hydroksypropylomethyloceluloza; sezam (1,5 %), regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego.
Sposób przygotowania:
Bułki należy piec w piekarniku z termoobiegiem przez 3-4 minuty w temperaturze 180?C.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 283 kcal / 1 193 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 7 g |
- kwasy nasycone | 1 g |
Węglowodany, w tym: | 49 g |
- cukry | 4,1 g |
Błonnik | 3,5 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 1,1 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera sezam.
Kraj produkcji:
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (6)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!




KINGA
,Polecam
K.
,Smakują jak tradycyjne bułki:)
Joanna M.
,Pierwsze bułki do burgerów, które mi smakują. Podpieczone na grillu są przepyszne.
Agnieszka Sobczak
,Bardzo smaczne bułki. Nie miałam problemów przy ich krojeniu. Byłam w szoku, że są tak wyrośnięte (dotychczas bułki bezglutenowe do hamburgerów, które dorwałam, były bardzo cienkie).
Sylwia
,Świetny wybór dla bezglutenowców, zwłaszcza tych, którzy nie tolerują nawet skrobi pszennej bezglutenowej. Smak tradycyjnych bułek.
Klient sklepu
,Mój numer 1 do hamburgerów:)