Bezglutenowy makaron z ryżu tajskiego BIO 250g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Bezglutenowy makaron z ryżu tajskiego BIO 250g
Makaron z ryżu tajskiego nie zawiera glutenu i tłuszczu, jest także lekkostrawny. Może stanowić doskonałą bazę do dań z woka, zup i sałatek.
Składniki:
Mąka ryżowa*, woda.
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przygotowania:
Do gotującej się wody powoli włożyć makaron, aż się cały zanurzy. Gotować na wolnym ogniu 3-4 minuty. Następnie odcedzić i przelać zimną wodą.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 345 kcal / 1 449 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3,6 g |
- kwasy nasycone | 0,9 g |
Węglowodany, w tym: | 72,7 g |
- cukry | 0 g |
Białko | 1,8 g |
Sól | 0 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne.
Kraj pochodzenia:
Chiny
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł

Makaron ryżowy spaghetti BIO 250g
14,99 zł