Makaron ryżowy spaghetti BIO 250g
Opis
Makaron ryżowy spaghetti BIO 250g
Makaron spaghetti stanowi doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju sosów: mięsnych i warzywnych.
Produkt nie zawiera glutenu. Jest odpowiedni dla Wegan.
Składniki:
Mąka z ryżu brązowego*.
*produkt pochodzący z upraw ekologicznych, objęty certyfikatem kontroli
Sposób przygotowania:
Zagotować 1 l wody, dodać 100 g makaronu, posolić i pomieszać delikatnie. Po 10 minutach można dolać zimnej wody, a następnie odlać ugotowany makaron.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 360 kcal / 1 524 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,5 g |
- kwasy nasycone | 1 g |
Węglowodany, w tym: | 75 g |
- cukry | 1 g |
Błonnik | 2,5 g |
Białko | 8 g |
Sól | 0,003 g |
Kraj pochodzenia składników:
Włochy
Kraj producenta:
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Proszek do pieczenia BIO 12g
Napój ryżowy bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 1L
Sos pomidorowy Passata BIO 500g
12,09 zł
Bezglutenowa mąka ryżowa 500g
14,49 zł
Krystyna T****a
,Smaczny
Aneta
,Dzieci go lubią, dobra jakość i smak.Polecam.