Makaron ryżowy spaghetti BIO 250g
Wysyłka w:
24 godziny
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron ryżowy spaghetti BIO 250g
Makaron spaghetti stanowi doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju sosów: mięsnych i warzywnych.
Produkt nie zawiera glutenu. Jest odpowiedni dla Wegan.
Składniki:
Mąka z ryżu brązowego*.
*produkt pochodzący z upraw ekologicznych, objęty certyfikatem kontroli
Sposób przygotowania:
Zagotować 1 l wody, dodać 100 g makaronu, posolić i pomieszać delikatnie. Po 10 minutach można dolać zimnej wody, a następnie odlać ugotowany makaron.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 360 kcal / 1 524 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,5 g |
- kwasy nasycone | 1 g |
Węglowodany, w tym: | 75 g |
- cukry | 1 g |
Błonnik | 2,5 g |
Białko | 8 g |
Sól | 0,003 g |
Kraj pochodzenia składników:
Włochy
Kraj producenta:
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł

Bezglutenowa kasza gryczana niepalona BIO 1kg

Sos pomidorowy Passata BIO 500g
12,59 zł

Bezglutenowa mąka ryżowa 500g
16,59 zł
Krystyna
,Smaczny
Aneta
,Dzieci go lubią, dobra jakość i smak.Polecam.