Makaron sojowy bezglutenowy BIO 200g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron sojowy bezglutenowy BIO 200g
Wyjątkowy makaron wykonany z 100% ekologicznej soi, dostarcza organizmowi cennego błonnika, jest bezglutenowy i bardzo bogaty w białko. Łatwiej przyswajalny niż gotowana soja, o niskim indeksie glikemicznym.
Składniki
100% bio mąka sojowa
Alergeny
soja
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
353kcal 1 476kJ |
Tłuszcz, w tym: | 6,8g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3g |
Węglowodany, w tym: | 21g |
- cukry | 11g |
Błonnik | 20g |
Białko | 42g |
Sól | 0,03g |
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez dodatku cukru
bez glutenu
bez laktozy
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Mąka gryczana biała BIO 500g
12,27 zł

Makaron bezglutenowy nitka 500g
8,91 zł
Magdalena
,Napradwę dziwny produkt. Po długim gotowaniu wstązki wciąz były twardo-żelkowate. Makaron ma też dośc wyczuwalny aromat (trochę rybko-wodorostowy?). Ciekawa przygoda, ktora skończyła się gotowaniem amkaronu ryżowego na szybko.