Makaron sojowy bezglutenowy BIO 200g
Opis
Makaron sojowy bezglutenowy BIO 200g
Wyjątkowy makaron wykonany z 100% ekologicznej soi, dostarcza organizmowi cennego błonnika, jest bezglutenowy i bardzo bogaty w białko. Łatwiej przyswajalny niż gotowana soja, o niskim indeksie glikemicznym.
Składniki
100% bio mąka sojowa
Alergeny
soja
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
353kcal 1 476kJ |
Tłuszcz, w tym: | 6,8g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3g |
Węglowodany, w tym: | 21g |
- cukry | 11g |
Błonnik | 20g |
Białko | 42g |
Sól | 0,03g |
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez dodatku cukru
bez glutenu
bez laktozy
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Bezglutenowe płatki owsiane 500g
27,69 zł
Czekoladka gorzka ze stewią 25g
5,19 zł
Mąka gryczana biała BIO 500g
11,69 zł
Magdalena
,Napradwę dziwny produkt. Po długim gotowaniu wstązki wciąz były twardo-żelkowate. Makaron ma też dośc wyczuwalny aromat (trochę rybko-wodorostowy?). Ciekawa przygoda, ktora skończyła się gotowaniem amkaronu ryżowego na szybko.