Masło klarowane Ghee BIO 220g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Masło klarowane Ghee BIO 220g
Masło klarowane Ghee można przechowywać przez kilka tygodni, nawet nie trzymane w lodówce. Jest czyste, pozbawione substancji stałych (zanieczyszczeń), więc nie jełczeje. Jest doskonałe dla całej rodziny, od niemowlaków po seniorów.
Masło Ghee można stosować do duszenia, pieczenia, smażenia, na chleb oraz jako dodatek do gotowanej żywności w celu wzmocnienia smaku.
Produkt jest odpowiedni dla Wegetarian.
Składniki:
Bezwodny tłuszcz mleczny*.
*certyfikowany składnik ekologiczny
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać laktozę.
Kraj produkcji:
Niemcy
Opinie o produkcie (12)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł

Cukier waniliowy BIO 20g
4,39 zł

Smalec gęsi 300ml
33,99 zł

Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg

Kurkuma 70g
3,69 zł

Tahini naturalne 185g
13,59 zł

Mąka orkiszowa typ 700 BIO 1kg
15,69 zł
Agnieszka
,Niezastąpione w kuchni. Świetnie sie na nim smaży i ma cudny zapach (choć ten dla niektórych może być minusem :))
Lidia
,Super masło.Potrawy na nim smażone mają delikatny smak i zapach,w przeciwieństwie do tych, przygotowanych na zwykłych masłach klarowanych,powszechnie dostępnym w sklepach. Polecam:)
Milena
,Świetnie sprawdza się do smażenia potraw, dla osób będących na diecie, polecam serdecznie ;)
Klient sklepu
,Produkt który na stałe zadomowił się w mojej kuchni z uwagi na walory smakowe. Walory smakowe nie tracą na wartości pomimo przechowywania w warunkach pokojowych. Najczęściej stosuję do duszenia cebuli, na gotowe steki, dodatek smakowy do pierogów.
Marysia
,Delikatny, maślany zapach. Masło jest super do smażenia i duszenia, a także do smarowania pieczywa.
Kalina
,jest w porządku
Jolanta
,oczyszczone masło zbawiennioe działa na układ trawienny, dodaję do wszystkiego
Mirosława
,super
Bozena
,Wyśmienite, pachnące ! Nie ma porównania do masła z marketów
Joanna
,Najlepsze ghee jakie znam. Używam od kilku lat do smażenia, suszonych warzyw czy kawy kuloodpornej. Polecam.
Beata
,Dla mnie produkt roku. Delikatne w smaku i zapachu. Idealne do zup warzywnych, teraz tylko takie jemy. Mięso poszło w odstawkę.
Marcin W...
,lekkie, przy jelicie drazliwym obojetne dla organizmu. zwykle za to zaostrza stan, dlaczego? bo jest z laktoza, a ghee bez.