Bezglutenowy makaron Fusilli 250g
Wysyłka w:
24 godziny
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Bezglutenowy makaron Fusilli 250g
Produkt powstał z połączenia dwóch rodzajów mąk naturalnie bezglutenowych: mąki kukurydzianej i ryżowej. Makaron doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnego rodzaju sosów (warzywnych czy mięsnych).
Składniki:
Mąka kukurydziana, mąka ryżowa.
Sposób przygotowania:
Zagotuj wodę. Wrzącą wodę lekko posól, dodaj trochę oleju i wrzuć makaron. Gotuj przez 5-6 minut, a następnie odcedź makaron i przepłucz zimną wodą.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 353 kcal / 1 499 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,5 g |
- kwasy nasycone | 0,1 g |
Węglowodany, w tym: | 80 g |
- cukry | 1,4 g |
Błonnik | 1,9 g |
Białko | 6,2 g |
Sól | 0,02 g |
Kraj producenta:
Polska
Informacje dodatkowe
bez glutenu
Opinie o produkcie (6)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowy makaron Spaghetti 250g
18,57 zł

Bezglutenowy chleb tostowy 300g
Małgorzata Baran
,Używam do zup, smaczny i szybko się gotuje
Karolina O****k
,Najlepszy makaron
Anna B*****a
,Kupuję bo są kukurydziane bez żadnych dodatków
Jest dobrej jakosci. Polecam
Wioleta M...
,Makaron smaczny ale szybko pęcznieje w zupach i się rozpada. Trzeba dodawać np do zupy od razu przed podaniem.
Ewa
,Produkty naprawdę super, szybka dostawa,