Wegańska alternatywa jajek na słodko bezglutenowa BIO 240g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Wegańska alternatywa jajek na słodko bezglutenowa BIO 240g
Wegańska alternatywa jajek do przygotowywania potraw na słono. Jedno opakowanie odpowiada 12 szt. jajek. Produkt ekologiczny, bezglutenowy, odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Składniki
mąka gryczana pełnoziarnista*, skrobia z tapioki*, skrobia kukurydziana*, mielona babka płesznik*, czarna sól himalajska, naturalny aromat waniliowy*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
338kcal 1 434kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,3g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2g |
Węglowodany, w tym: | 74g |
- cukry | 0,3g |
Białko | 6,7g |
Sól | 0,7g |
Kraj producenta
Hiszpania
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez dodatku cukru
bez glutenu
bez laktozy
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
