Bezglutenowy makaron kukurydziano ryżowy fusilli BIO 250g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Bezglutenowy makaron kukurydziano ryżowy fusilli BIO 250g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąk pochodzących z certyfikowanych upraw. Nie zawiera glutenu.
Składniki:
Mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować we wrzącej i osolonej wodzie ok. 7 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
| Wartość energetyczna w 100g produktu: | 353 kcal / 1 497 kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 1,4 g |
| - kwasy nasycone | 0,5 g |
| Węglowodany, w tym: | 77,1 g |
| - cukry | 1,0 g |
| Błonnik | 2,1 g |
| Białko | 7,1 g |
| Sól | 0,02 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać jaja.
Kraj produkcji:
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Bezglutenowe ciasto naleśnikowo-pierogowe 500g
Bezglutenowy budyń waniliowy BIO 40g
Mąka ryżowa pełnoziarnista BIO 500g
10,49 zł
Bezglutenowa mąka kukurydziana 500g
Bezglutenowa mąka ryżowa 500g